Köyhyyttä kehunut Hollywood-kaunotar osti oman linnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka maailman tunnetuimpiin naisnäyttelijöihin lukeutuva Hollywood-tähti Natalie Portman totesi haastattelussa taloustaantuman ja köyhyyden olevan jännittäviä, koska niiden avulla ihmiset saavat tilaisuuden arvioida uudelleen jokapäiväisiä tekemisiään.

Kymmeniä miljoonia urallaan ansainneen Portmanin kommenttia on ihmetelty laajasti myös maailmalla. Heti kommentin perään tänään saatiin lisäksi tieto, että näyttelijäkaunotar olisi juuri ostanut 1930-luvulla rakennetun hulppean linnan Los Angelesista.

Köyhyyttä on varmasti hienoa kehua, kun uudeksi asunnoksi on samaan aikaan ostettu peräti kolmen miljoonan dollarin hulppea linna. Neljän huoneen ja keittiön lisäksi talosta löytyy myös kaksi vierastaloa, In Touch uutisoi.