Akon : We Don’t Care

Singlet · Stara.fi

Omaa polkuaan hiphop-rintamalla ”laulavalla räbäytyksellään” kulkenut ja muiden muassa Kanye Westin samalle linjalle kanssaan saanut Akon tunnetaan hiphopin ja r&b:n todellisena kultasormena, jonka hittikavalkadi hakee jo vertaistaan koko alalla.

Supertähti on toki julkaissut hittien lisäksi myös muutamia totaalisen turhanpäiväisiä täytesinglejäkin, mutta nyt homma rullaa taas upeasti. Uusin singlelohkaisu We Don’t Care on todella hyvin rullaava raita, jonka keskimääräistä tiukempi potku nostattaa takuulla polvea myös tanssilattialla alkavan syksyn aikana.

Niille joille pelkkä hyvin rullaava biitti ei riitä, mukana on myös useampiakin tarttuvia ja hauskoja melodiakoukkuja, jotka saavat kappaleen soimaan päässä pidempäänkin. Akonin sinkku on yksi syksyn suurimmista hiphop-hiteistä. Selvää hittimatskua!

Pisteet 5/5