Jennifer Aniston kiistää tissiruiskeet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme muutama päivä sitten kuinka Hollywood-tähti Jennifer Aniston kuvattiin äskettäin selvästi suuremmassa rintavarustuksessa kuin paria kuukautta aiemmin. Kasvaneen kuppikoon syytä ei kuitenkaan ollut tiedossa.

Brittiläinen viikkolehti Grazia-lehti uskoi Anistonin ottaneen molempiin rintoihinsa silikonirintojen sijaan Macrolane-ruiskeita, joilla kuppikokoa saadaan kasvatetuksi helposti ja nopeasti. Ruiskeisiin liittyy kuitenkin riskejä, ja nyt Jennifer on kertonut tiedottajansa välityksellä, että väitteet ruiskeista ovat perättömiä.

Tiedottaja kertoi ”väitteiden olevan täysin tekaistuja” ja hän vahvisti lisäksi, ettei Jennifer Aniston ole teettänyt rintoihinsa minkäänlaisia operaatioita. Toisaalta viime viikolla myös Demi Moore väitti olevansa täysin luomu, mutta valokuvien vertailut todistavat jotain aivan muuta.