Britti-BB päättyi: Voittajalla 30GG-kokoiset jättirinnat!

Big Brother · Stara.fi

Suomessa Big Brother -tuotantokausi on vasta käynnistynyt, mutta Britanniassa realityohjelman kymmenes tuotantokausi on juuri päättynyt. Voittajaksi kruunattiin eilen illalla 20-vuotias glamour-malli Sophie Reade.

Reade oli alusta saakka vedonlyöjien ennakkosuosikki voittajaksi. Viimeisessä äänestyksessä hän sai kolme kertaa enemmän ääniä kuin toiseksi sijoittunut 23-vuotias iranilaissyntyinen Siavash Sabbaghpour.

Voitostaan povipommi kuittasi 71.320 puntaa, eli reilut 80.000 euroa. Alkuperäinen 100.000 punnan voittoraha evättiin, koska asukkaat yrittivät taannoin paeta BB-talosta.Rahat ohjataan nyt hyväntekeväisyyteen.

20-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Saatuaan tietää pääsevänsä mukaan realityohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.