BB-Esa A: ”Hyvä tietää että en ole hylkiö”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden ensimmäinen häätöäänestys on ohi, ja sen perusteella talon vanhin asukas BB-Terttu passitettiin ulos talosta. Häädön jälkeen asukkaat puivat parhaillaan tuntemuksiaan mahdollisesta omasta tulevasta häädöstään.

– Tiäksä, että tänään tulee… Ei mitään. En mä voikaan puhua siitä. En mä voi sanoa. Sitä ei voi sanoa. Mulle välähti yks juttu Tertusta, jota mä en voikaan enää sanoa. Mä en aio puhua enää mitään tuotannosta. Mä en enää jaksa, BB-Nino lupasi.

Tertun ja Ason kanssa häätöäänestyksessä mukana ollut BB-Esa A oli mielissään saatuaan jäädä vielä taloon nimeämisestään huolimatta.

– No, olihan se ihan mukavaa todeta, etten ollut hylkiö täällä, niin en ole sitten ihan täysi hylkiö ulkomaailmassakaan, Esa A totesi.

– Et sä mikään hylkiö ole! Sä oot vaan vähän hiljaisempi kuin me muut. Mä lennän varmaan heti ulos kun mä oon äänestyksessä, Nino vastasi.