BB: Paratiisin ja slummin asukkaat vaihtuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on juuri nähty kuluvan tuotantokauden ensimmäinen häätö, kun BB-Terttu passitettiin kotiin BB-talosta jo puolentoista viikon asumisen jälkeen.

Tämän viikon talopäällikkö, BB-Dana, ei ole saanut nimityksen myötä tähän mennessä lainkaan valtaa tai vastuuta, mutta ensi viikon voittajan tilanne on toinen. Big Brother Talk Show -ohjelman päätteeksi juontaja Vappu Pimiä paljasti, että seuraavalle talopäällikölle sälytetään suuri valta.

Ensi torstaina kaikkien asukkaiden kesken kisattavan päällikkökilpailun voittaja saa nimittäin vapaavalintaisesti päättää ketkä asukkaat asuvat slummissa ja ketkä paratiisissa. Pakka menee siis nykyiseen verrattuna luultavasti täysin sekaisin, ja näin merkittävän päätöksen tekeminen tulee varmasti tuottamaan vaikeuksia.