Big Brother -talossa alkoi bodypainting-sessio

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi bodypainting-sessio, kun slummin asukkaat saivat tehtäväksi maalata toistensa vartalot. Elävä taide -nimisessä nimeämiskilpailussa asukkaat määrättiin tekemään toisistaan elävät taideteokset.

– Maalaus tapahtuu alus- tai uima-asuissa. Valmiit taideteokset esitellään paratiisin asukkaille BB-talon olohuoneessa järjestettävässä elävän taiteen näyttelyssä. Jokainen slummin asukas maalataan ja maalaaminen tapahtuu makuuhuoneessa, BB-Nino luki ohjeistusta.

– Sit pitää olla pippeliä myöden maalattu, Esa J totesi.

Paratiisin puolella asuva ja siksi bodypaintingista tällä kertaa paitsi jäävä BB-Kätlin kertoi olleensa aiemmin bodypainting-mallina yläosattomissa. Se oli ollut neitokaisen mukaan hauskaa.