Tulisiko Big Brother kieltää lapsilta?

Big Brother · Stara.fi

Viime yönä Big Brother -nettilähetyksessä nähtiin ohjelman Suomen version historian rajuinta materiaalia, kun BB-Minna ja BB-Esa J harrastivat seksiä katsojien nähden. Sessio käynnistyi ohjelman tuotantotiimin aloitteesta ja mahdollistamana, eli kyse oli järjestetystä tilanteesta.

Esa ja Minna saivat makuuhuoneen yksityiskäyttöönsä, minkä jälkeen siellä harrastettiin seksiä estottomasti, ja koko homma päätyi suorana nettilähetyksenä suomalaisiin koteihin. Tänään seksiskandaalia on ihmetelty laajasti sekä lehdistössä että medioille tulleessa lukijapalautteessa.

Viihdelehti Staraa sähköpostitse lähestynyt nimimerkki ”Suojelkaa lapsia” vaati ohjelmalle välittömästi K18-ikärajaa, koska siinä on esitetään sensuroimattomana yhdyntää. Myös monien muiden kommentit ovat olleet samansuuntaisia. Kerro sinäkin oma mielipiteesi ohjelman mahdollisesta ikärajasta Staran gallupissa alla.

{democracy:99}