Tältä BB-talon bodypainting näytti! Katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummipuolen asukkaat ovat parhaillaan BB-talon pihamaalla ottelemassa mutapainin mestaruudesta. Sitä ennen heille annettiin nimeämistehtäväksi Elävä taide. Tehtävässä heidän tuli suorittaa bodypainting-maalauksia toisilleen.

Slummilaiset riisuuntuivat alus- tai uima-asuilleen ja jokaisesta maalattiin elävä taideteos. Teosten valmistuttua ne esiteltiin paratiisin asukkaille järjestetyssä elävän taiteen näyttelyssä. Bodypainting-näyttelyn tuloksia voi nyt ihastella muiden muassa ohjelman virallisesta kuvagalleriasta. Katso kuvat tästä.

Slummilaisista esimerkiksi BB-Sampo sai keltaisen värityksen ja Ragnar selkäänsä suuren auringonkukan. BB-Lotta sai puolestaan ”pikkupossumaisen” vaaleanpunaisen värityksen. BB-Nino päätti pienen pohdinnan jälkeen työstää Esa A:sta klovnin.