BB-Aso: ”Mulla on ikävä mun autoa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tänään päällikkökilpailun voittanut BB-Aso on aiemmin itkukohtauksen siivittämänä myöntänyt ikävöivänsä erityisesti äitiään. Tänään hän paljasti ikävöivänsä myös jotain muuta talon ulkopuolelta.

– Vitsi mulla on ikävä oikeesti mun autoa. Mä en edes tiedä missä se on. Silloin just lauantaina multa meni se… Kun kone lämpenee… Se termostaatti. Annoin avaimet kaverille et se veis sen liikkeeseen korjattavaksi. Vitsi mä tykkään siitä kun se on niin iso, Aso ihasteli.

– Sillä on varmaan ryöstetty pankki ja sen jälkeen se on ajettu Aurajokeen pakoautona, BB-Sami lohdutti.

– Siinä on munaa. Mulla on sellainen iso kans. Passatti, Kätlin komppasi.

– Ei se oo mikään isä. Mulla on sellainen iso. Bemari 523. Vi**u kun se juo bensaa, sa**ana. Kun mä laitan kymmenen euroa niin sillä ajaa 40 – 50 kilsaa. Kun mä ajan Turusta Helsinkiin niin tolla mun autolla menee 70 euroa, Aso hehkutti.