Big Brotheriin uusi asukas!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelma saa uuden asukkaan. Uusi BB-asukas muuttaa BB-taloon perjantai-iltana nähtävän Big Brother Extra -ohjelman yhteydessä.

Talossa on luvassa muutoksia jo tänään, kun BB-Aso voitti päällikkökilpailun. Hän tulee saamaan suurehkon vallan päättää yksin siitä ketkä asukkaista asuvat seuraavan viikon ajan slummissa ja ketkä asukkaat saavat nauttia olostaan paratiisissa.

Päällikkökilpailun voittaja oli siis paratiisin asukas, mikä on aiheuttanut kovasti turhautumista talon slummin puolella. Erityisesti BB-Jelena ja BB-Tuija harkitsevat parhaillaan vapaaehtoista poistumista talosta.

– Mä en oo voinut uskoa, että tää menee näin. Voi vi**u. Sä raadat ja raadat jonkun v**un nimeämisoikeuden takia! Mä en edes halua mitään nimeämisoikeutta, Nino valitti.