Michael Jacksonin Neverlandista tulossa tavaramerkkiriita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin edesmenneen Michael Jacksonin omistaman maineikkaan Neverland-tilan kohtalosta ei ole vielä varmaa tietoa. Poptähden perhe on kaavaillut tilasta massiivista turistikohdetta Elviksen Gracelandin tapaan.

Neverlandin käyttötarkoitus selviää vasta myöhemmin, mutta jo nyt Jacksonin aikoinaan perustama Sycamore Valley Ranch Company -yhtiö on valmistautunut tilan avaamiseen yleisölle. Sille on nimittäin haettu useita tavaramerkkejä. Parhaillaan vireillä ovat muiden muassa hakemukset tunnusten Neverland, Neverland Ranch, Neverland Valley ja Neverland Valley Ranch rekisteröimiseksi.

Tällainen tavaramerkki toisi yhtiölle yksinoikeuden käyttää kyseisiä tunnuksia kaupallisesti niillä aloilla ja niiden tuotteiden ja palveluiden tunnuksena, joille yksinoikeus on rekisteröity. Näitä ovat tässä tapauksessa esimerkiksi museopalvelut, painotuotteet, pelit, vaatteet, kengät, päähineet sekä mainos- ja markkinointipalvelut.

Kyseinen yhtiö ei ole kuitenkaan kysynyt lupaa tavaramerkkihakemuksiin Jacksonin perheeltä, ja Joe Jackson on tyrmännyt hakemukset jo tuoreeltaan, TMZ uutisoi. Asiasta on siten tulossa ilmeisesti tavaramerkkiriita.