Villejä huhuja uudesta BB-asukkaasta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantotiimi ilmoitti tänään, että taloon saadaan perjantaina uusi asukas. Myöhemmin hänen tarkennettiin olevan parikymppinen sinkkunainen, joka kävelee paljon unissaan.

Verkon keskustelupalstoilla arvailu uuden asukkaan henkilöllisyydestä käy parhaillaan kuumana. Monet uskovat, että tämän viikon seksiskandaalia pyritään nyt hillitsemään uudella julkkisasukkaalla. Aiemmin talossa on nähty muiden muassa Martina Aitolehti, joka palkattiin taloon. Myös Jackass-tähti Bam Margeran lyhyttä yllätysvisiittiä taloon on veikattu.

Staran lukijoiltaan saamien vinkkien perusteella huhujen kohteena on ollut myös niin sanottuja taviksia, kuten esimerkiksi ”maailman paras lähihoitaja” sekä tamperelainen ravintolatyöntekijä, joka ilmoittaa harrastuksikseen koiran pissattamisen, jumppailun ja raudan nostamisen.

Huhut ovat kuitenkin huhuja, ja totuus uudesta asukkaasta selviää vasta perjantai-iltana Big Brother Extra -ohjelmassa, jonka yhteydessä asukas marssii taloon.