Asosta ja Danasta hetkessä BB-talon vihatuimmat asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat tyrmistyttänyt päätös vaihtaa päikseen paratiisin ja slummin asukkaita sai paratiisilaisissa aikaan kovaa syyttelyä. Tähtäimessä on talon päällikön tehtävistä sääntörikkeen takia potkut saaneen Ason lisäksi myös Dana, joka arvasi Ason salaisen tehtävän ja uteli asiasta.

– Minuu vi**ttaa ainakin ihan saatanasti. Minuu vi**ttaa eniten se, että tässä on selvä virhe käynyt, Esa J ilmoitti Minnalle.

– Sillai vi**ttaa ton mokan takia, Minna lisäsi.

Todellisuudessa kukaan asukkaista ei tiedä olisiko juuri hän saanut Ason päätöksen jälkeen viettää seuraavan viikon slummissa vai paratiisissa. Sami ja Esa J olivat kuitenkin varsin luottavaisia, että Aso olisi pitänyt heidät paratiisissa.

– No niin, niin, niin. Vi**u tommosen takia kun ei oo ite tehnyt tavallaan mitään virhettä niin sen takia. Periaatteessa. Eihän siitä, kun ei ollut oikeestaan mitään mokaa, mutta sellaista vi**n uteliasta sa**ana. Vi**u. Meillä olis ollut tässä vielä viikko peliaikaa, Sami totesi syyttäen samalla tapahtuneesta myös Danaa.

– Me oltais oltu ainakin minä, sinä ja Aso tässä vielä, Esa totesi Samille.

Keskustelua sivusta kuunnellut BB-Lotta pyysi etteivät miehet olisi Asolle vihaisia, ja Sami oli ainakin myötäilevinään hänen pyyntöään.

– Ei me Asolle ollakaan vihaisia, Sami totesi.

– Kätlin on ainakin tosi vihainen mulle. En mä tiedä minkä takia. Ei se oo mun vika. Mä sanon sen suoraan. Ei se oo mun vika. Te voitte ajatella mitä tahansa. Mä en oo udellut, vaan Aso kysyi multa että halunks mä lähteä tonne puolelle Raksun luo, Dana ihmetteli.