BB: Bileet alkoivat – uudet paratiisilaiset sekosivat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoivat juuri odotetut bileet. Talossa on tänään vaihtunut paratiisin ja slummin miehitykset kokonaan päikseen, joten uudet paratiisilaiset pääsevät juhlimaan ensimmäistä kertaa lähes kahteen viikkoon.

Samalla bileet ovat myös uuden asukkaan, Justiinan, tervetuliaisbileet. Asukkaat arvasivat juhlasuunnitelmat jo kun terassin ovet pyydettiin sulkemaan pari tuntia sitten. Nyt terassin ovien jälleen avautuessa erityisesti naiset iloitsivat tulevista juhlista, kuumasta ulkoporealtaasta ja saunasta. Kirkumiselle ei ollut tulla loppua, kun ovet avautuivat.

Uudes slummilaiset katselivat puolestaan paratiisin menoa sekä erityisesti tupakkaa ja grillituotteita katkerina. Lopulta BB-Sami päätti, että slummilaiset järjestävät omat bileet niillä varusteilla joita heillä on käytettävissään. Kovin railakkaita bileitä niillä ei kuitenkaan saa aikaiseksi, mutta laulu alkoi välittömästi.