Big Brother -talon asukkaat evakuoitiin jälleen!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisin asukkaat olivat vielä hetki sitten juhlimassa leppoisasti talon pihamaalla saunabileiden merkeissä. Samaan aikaan myös slummin asukkaat viettivät iltaansa pihamaalla.

Isoveli ilmoitti, että sauna oli lämmin, ja asukkaat suunnittelivat saunaan menoa. Myös Esa A kertoi suostuvansa paljastamaan ”man-boobsinsa”. Muutama minuutti tämän jälkeen asukkaat kuitenkin evakuoitiin yllättäen.

– Asukaat, siirtykää sisätiloihin ja lukitkaa ovet, Isoveli komensi yllättäen.

– Siellä on taas jotain poikia. Tänään on perjantai, BB-Sami ehti sanoa ennen kuin muut hiljensivät miehen toteamalla ettei asiasta saa puhua.

Tämän jälkeen asukkaat menivät sisään ja sulkivat ovet. Tuotantotiimi sulki samalla myös pihamaan ja sisätilat erottavan metallisen suojaverhon. Asukkailla ei ole vielä mitään tietoa mikä evakuoinnin on aiheuttanut. Toissaviikolla BB-talossa oli samanlainen tilanne, kun talon pihamaalle heiteltin aidan ulkopuolelta omenoita.