Pikkusisko Tuksu-keskusteluista: ”Tekisin rikosilmoituksen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kohublondi Johanna Tukiainen on pitänyt kesästä saakka matalaa profiilia ja kirjoittanut kuulumisistaan vain harvakseltaan blogiinsa. Nyt Tuksun blogiin on vuorostaan kirjoittanut Johannan pikkusisko Julia Tukiainen.

Julia kertoo omasta ja siskonsa kesänvietosta ja ihmettelee samalla isosiskostaan käytyjä rajuja verkkokeskusteluja.

– En viitsi juurikaan vaivautua lukemaan Hymyn keskusteluketjuja, mutta nyt käydessäni siellä muutaman kerran voin suoraan sanoa, että olen täysin sanaton ja tyrmistynyt siitä miten siellä kirjoitetaan, Julia Tukiainen ihmettelee.

– Jos minusta kirjoitettaisiin samalla tavoin olisin juossut jo poliisilaitokselle ajat sitten tekemään rikosilmoituksen. Minua sattuu todella paljon kaikki tekstit Johannasta. Johanna on paras ystäväni ja tulee aina olemaan. Hän on niin kaunis niin sisältä kuin myös ulkoisesti.