Tältä BB-Justiina näyttää IRC-Galleriassa – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin hetki sitten uusi asukas, kun vaasalainen ravintolatyöntekijä BB-Justiina asteli taloon. Sitä ennen hän esittäytyi Big Brother Extra -ohjelmassa ja kertoi muiden muassa tunnelmiaan taloon menostaan sekä paljasti omat suosikkinsa ja inhokkinsa talon asukkaista.

BB-Justiina, eli Jenny Justiina Parkkari, poseeraa monien muiden asukkaiden tavoin myös IRC-Galleriassa, jossa hän käyttää nimimerkiiä JuFu. Hän on julkaissut yhteisösivustolla myös kuvia itsestään ja tatuoinneistaan. Katso kuvat tästä.

Verkkosivustolla hän ilmoittaa kotipaikakseen Kittilän, vaikka BB-talossa hän kertoo olevansa Vaasasta. Asukkaille hän kuitenkin selvensi asiaa kertomalla työskennelleensä talven Levin laskettelukeskuksessa, Kittilässä, sekä asuvansa ja työskentelevänsä nykyisin Vaasassa. Galtsussa Justiina on liittynyt myös Big Brother -yhteisön jäseneksi.