BB-Aso: ”Se olis pahinta mitä vois tapahtua”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ollaan parhaillaan aamutoimissa. Eilen talossa oli tapahtumarikas päivä, kun Ason ja Danan virheen takia slummin asukkaat passitettiin paratiisiin ja toisinpäin. Lisäksi illalla taloon saatiin uusi asukas, vaasalainen BB-Justiina.

BB-Dana ja BB-Aso käyttivät koko eilisen illan heidän sääntörikkomuksensa selittelyyn ja ihmettelyyn. Aso siirrettiin muiden paratiisilaisten kanssa slummiin, ja tänään hän paljasti olevansa siitä erittäin tyytyväinen. Hän ei olisi voinut katsella, kun vain muut paratiisilaiset olisivat joutuneet muuttamaan slummiin. Iranilaissyntyinen mies kertoi sen olleen hänen pahin pelkonsa.

– Sit se sanoi, et paratiisin asukkaat ja slummin asukkaat vaihtavat paikkoja. Sit se sanoi vielä et ”Aso…”, niin mä pelkäsin et mä jään vielä paratiisin puolelle ja että te vaan siirrytte tänne slummiin. Se olis pahinta mitä vois tapahtua. Se olis just se. Sen jälkeen kuolis, Aso kerto Samin ja Kätlinin myötäillessä häntä.