Biseksuaali BB-Ragnar paljasti: ”Naisessa ulkonäkö on tärkeintä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käydään parhaillaan henkeviä keskusteluja, kun Tuija, Justiina, Nino ja Ragnar jutustelevat paratiisin makuuhuoneessa. Äänessä on ollut erityisesti Ragnar, jonka mielipiteet tosin ihmetyttivät muita.

– En ole aina ollut bi. Aloitin 16-vuotiaana. Mä oon juonut viiniä 16-vuotiaasta. Siitä saakka oon tykännyt myös pojista. Ainakin tällä hetkellä pidän enemmän pojista. Pitäis olla sellainen tietyn näköinen tyttö, mut sellaista ei ole tullut vastaan ja sen pitäis olla sit kiinnostunut  myös musta, BB-Ragnar kertoi suhteestaan naisiin.

BB-Justiina ja BB-Nino tivasivat mieheltä esimerkkejä naisihanteeestaan. Suomalaisia nimiä ei kuitenkaan Ninon harmiksi löytynyt. Ragnar kuitenkin paljasti, että naisessa kaikkein tärkeintä on ulkonäkö.

– Keira Knightley on hyvännäköinen mun mielestä, sellainen luonnollisen näköinen. Sitten Mischa Barton siit O.C.-sarjasta. En mä tiedä suomalaisia. Ei sen tyylisiä ole Suomessa. Nuorempana sitä ehkä katsoi tosi paljon ulkonäköä, mutta mitä vanhemmaksi ja fiksummaksi sitä tulee niin sitä enemmän huomaa et ulkonäkö on se tärkein. Niin ykkönen.