BB-Dana: ”Mä haluan pois täältä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Dana ei ole mukana tämän viikon häätöäänestyksessä, mutta siitä huolimatta hän haikailee jo pääsystä ulkomaailmaan. Eilen illalla hän kertoi nimittäin haluavansa pois BB-talosta lihomisen takia.

Naisten keskustelussa hän kertoi olleensa viime kesänä huippukunnossa.

–  Mä olin kesällä niin hyvässä kunnossa. Olisitte nähneet mun vatsan, Dana kertoi.

Repsahdus oli tapahtunut Danan lomaillessa Italiassa äitinsä kanssa, sillä siellä tamperelais-helsinkiläisen naisen ruokalistalla oli ollut lähinnä pizzaa ja pastaa. Meno ei juuri muuttunut BB-talossa, sillä ensimmäisen viikon ajan kaikki asukkaat mässäilivät ja viime viikon Dana herkutteli paratiisin asukkaana. Lihomisen takia hän kertoi harkitsevansa talosta lähtöä vapaaehtoisesti.

– Mä haluan pois täältä, Dana totesi.

Viime viikon slummissa viettäneet asukkaat kehuivat laihtuneensa vähäisen ruoan takia, joten parhaillaan slummissa asuvalla Danalla on vielä toivoa.