BB-Kätlin: ”Aso turpa kiinni, tää on perheohjelma!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jännitetään parhaillaan hetken kuluttua tulevia häätöäänestyksen tuloksia. Asukkaat eivät kuitenkaan tiedä, että BB-Jelena on saamassa murskatappion ja joutumassa kotiin. Jännitys purkautuu talon olohuoneen sohvalla hermostuneen jutustelun muodossa.

Erityisesti BB-Aso on puhunut moneen otteeseen rivoja, mutta suorissa osuuksissa hän on kuitenkin kyennyt hillitsemään itsensä. Edellisen talo-osuuden jälkeen iranilaissyntyisen miehen puheet siirtyivät kuitenkin vahvasti alapääjuttuihin ja erityisesti ihmisen karvoitukseen. Juttujen taso alkoikin olla jo sitä osastoa, että BB-Kätlin joutui puuttumaan niiden sisältöön.

– Aso turpa kiinni, tää on perheohjelma! Kätlin komensi edellisen mainoskatkon aikana.

Mies ei kuitenkaan ottanut komentoa tosissaan, vaan levottomat jutut jatkuivat. Talosta mitä ilmeisimmin muutaman minuutin kuluttua häädettävä Jelena on ollut talossa kuitenkin selvästi hiljempaa kuin muut asukkaat.