BB-Ragnar varma häädöstään: ”Mä meen varmaan Cheryllille illalla”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään eletty varsin jännittyneissä tunnelmissa illan suoran lähetyksen ja häätöäänestyksen takia. Tänään häätöäänestyksessä ovat BB-Tuija, BB-Ragnar, BB-Kätlin ja BB-Jelena. Heistä erityisesti Ragnar tuntuu olevan varma lähdöstään.

– Mä teen tänään mun viimeisen aterian. Ei mulla oo kotona ruokaa, mut mä meen varmaan muutenkin kaverille syömään. Ehkä mä heitän vaan kamat ja lähden sit. Mä meen varmaan Cheryllille illalla, must tuntuu. Se tulee varmaan tänne, jos sillä ei ole muuta. Se on siinä mun kaverilistalla. Mut ei saa puhua noista, Ragnar kertoi.

– Ei, kun sä et lähde tästä talosta minnekään, BB-Dana totesi.

BB-Nino ei ole tällä viikolla häädettävänä, mutta hän jännittää jo nyt mahdollista putoamistaan jatkossa.

– Mä meen häpeen kellarikerrokseen. Ja mä toivon, että Outi on ostanut kaapin täyteen siideriä, gluk gluk. Mun pahin painajainen on et oon vahingossa loukannut jotain kaveria ja ne ei tulekaan tonne lähetykseen. Et mä oon vaikka Outia loukannut kännipäissäni. Se on pahin pelko, ettei ne ookaan siellä, et ne on suuttunut, Nino paljasti.