David Duchovny: ”En voi puhua seksistä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille supersuositun X-Files, eli Salaiset kansiot, -ohjelman miespääosan esittäjänä aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä David Duchovny joutui taannoin vieroitushoitoon seksiriippuvuuden takia. Hän jäi kiinni lukuisista pettämisistä, mutta on ilmeisesti sittemmin parantanut tapansa.

Näyttelijäkaunotar Tea Leonin kanssa pettämisistään huolimatta naimisissa edelleen oleva David Duchovny on paljastanut Rolling Stone -lehden haastattelussa, ettei hän voi enää puhua seksistä haastatteluissa. Aiemmin puheista syntyi niin suuri kohu, että hän on päättänyt unohtaa koko aiheen.

Hän kuitenkin esitti toiveen, etteivät hänen faninsa pitäisi häntä perverssinä ongelmiensa takia. Hän kertoi lehdelle olevansa mielestään hyvin konservatiivinen ja yrittäneen vähentää seksin määrää nykyisessä Californication-sarjassaan.