Rangaistus tammipelistä: Slummilaiset menettivät ruokansa!

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -talossa on rikottu sääntöjä moneen otteeseen ja monen eri asukkaan toimesta. Hetki sitten rikkomuksista annettiin myös ensimmäinen rangaistus pitkään aikaan.

Rangaistuksena slummilaiset menettivät kaiken ruokansa, mutta rangaistuksen syyksi ilmoitettu sääntörikkomus oli yllätys.

– Tämä on Big Brother. Esa A on helpottanut tammi-pelin seuraamista ulkomaailmaan käyttämällä kirjaimia ja numeroita. Slummin asukkaat, toimittakaa kaikki ruokatarvikkeenne varastohuoneeseen, kuulutus vaati rangaistukseksi.

Heti ruokien toimittamisen jälkeen slummilaiset rikkoivat sääntöjä uudelleen keskustelemalla rangaistuksen syystä. Minnan mukaan rangaistus olisi tullut joka tapauksessa, ja Esa A:n peliä käytettiin vain tekosyynä. Keskustelun päätti kuitenkin uusi kuulutus sääntörikkomuksesta.