BB-asukkaita rangaistaan virtsaamisesta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat tulevat saamaan eilisen rangaistuksen lisäksi tänään myös uuden rangaistuksen toistuvien sääntörikkomusten johdosta. Tällä kertaa syylliset ovat BB-Aso ja BB-Sami.

Molemmat miehet rikkoivat sääntöjä eilen tehdessään tarpeensa BB-talon pihamaalle. Subin ilmoituksen mukaan rangaistus tullaan antamaan tämän iltapäivän aikana. Mikäli rangaistus määrätään kuin aikaisemmat rangaistukset, tulevat sen suorittamaan ainoastaan slummin asukkaat. Tällä kertaa molemmat sääntörikkojat ovat onneksi slummin asukkaita.

Parhaillaan tiistaipäivää vietetään BB-talossa amerikkalaisen jalkapallon merkeissä, kun slummilaiset harjoittelevat talon tehtäväalueella tulevia nimeämiskilpailuja varten. Paratiisin asukkaat tappavat puolestaan aikaa sisätiloissa keskustelun merkeissä.