BB-Esa A: ”Naisella pitää olla isommat tissit kuin minulla!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käytiin eilen illalla värikkäitä keskusteluja ihmissuhteista ja kauneudesta. BB-Esa A joutui erityisesti Lotan ja Tuijan tentattavaksi omasta naismaustaan. Asiasta saatiin syntymään myös pientä riidanpoikasta.

BB-Lotta tiedusteli ensin, että arvostaako mies naisessa äärimmäistä viisautta. Selvää vastausta ei kuitenkaan kuulunut, joten Lotta alkoi tykittää Esaa asiasta yhä kiivaammin ja totesi, ettei mies voisi varmasti seurustella tyhmän naisen kanssa. Esa myönsi väitteen todeksi.

– Sulle pitää olla semmonen v**un kirjaviisas, v**un nörtti, Lotta tokaisi hieman ärtyneenä.

Tämän jälkeen Lotta osui jälleen oikeaan arvatessaan, ettei Esa luultavasti haluaisi seurustella hänen kanssaan. Esa heitti vettä myllyyn vihjaamalla rivien välissä, ettei Lotta ollut tarpeeksi fiksu hänelle.

– Kyllä mä oon hoksaavainen, Lotta alkoi murjottaa.

Tämän jälkeen myös Esan kanssa hyvin viihtynyt BB-Tuija kiinnostui aiheesta ja alkoi pommittaa miestä kysymyksillä. Esa totesikin Tuijan olevan talossa lähinnä omaa naismakuaan, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi lähellä. Hänelle naisen ulkonäöllä ei ole merkitystä, yhtä asiaa lukuunottamatta.

– Sillä täytyy olla isommat tissit ku mulla. Se on ehkä ainoo ulkonäöllinen kriteeri, BB-Esa A totesi.