BB: Slummin miehillä paikat jäykkinä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummin asukkaat olivat tänään jo toista kertaa rankoissa amerikkalaisen jalkapallon harjoituksissa. Nyt peli alkaa jo hiljalleen hahmottua, mutta asukkaiden fyysisessä kunnossa on vielä parantamisen varaa.

Tiukan kurinalaisissa harjoituksissa rehkineiden asukkaiden olotila vaihteli treenien jälkeen kovasti. Vissyveden ja sardiinien voimin slummissa oloaan parannelleiden asukkaiden paikat olivat nimittäin hellinä urheilusta. Erityisesti miehet valittivat paikkojensa olevan jäykkinä.

BB-Sami totesi kuitenkin, että hänen olonsa oli ”suorastaan orgastinen” kunnon treenin ansiosta. Hän ottikin koko jutun kuntoilun kannalta ja suositteli muillekin asukkaille kivennäisveden juomista suorituksen jälkeen. BB-Dana ei sen sijaan ollut kovin innoissaan urheiluteemasta, sillä hän olisi mieluummin harrastanut vaikka jääkiekkoa.