Supertähdet surevat Swayzen poismenoa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Los Angelesissa pitkän sairauden murtamana 57-vuotiaana menehtynyt näyttelijä Patrick Swayze on saanut julkkistähdet sankoin joukoin ilmaisemaan osanottonsa ystävänsä poismenon johdosta.

Ensimmäisten joukossa supertähden kohtaloa surivat Twitter-aktiivit Ashton Kutcher sekä hänen vaimonsa Demi Moore. Demi näytteli Swayzen kanssa menestyselokuvassa Ghost, joka sinetöi hänen paikkansa Hollywoodin kirkkaimmassa A-sarjassa. Ashton liitti viestiinsä myös linkin Swayzen vanhaan videoon, joka löytyy myös tämän artikkelin alta.

CNN-uutiskanavan keskusteluohjelman ankkuri Larry King totesi Swayzen olleen ”upea näyttelijä ja mahtava jätkä”. Hän kertoi muistavansa ystäväänsä tiistai-illan lähetyksessään. Hieman lyhyemmin osanottonsa ja surunsa ilmaisivat muiden muassa televisiopersoona Ryan Seacrest, entinen Idol-juontaja Paula Abdul ja julkkkisbloggaaja Perez Hilton. Tänään luvassa on lisää kirjoituksia aiheesta, sillä uutinen ei ole vielä päätynyt kovin monen supertähden korviin.