Teinitähti seksikkäämpänä kuin koskaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Yhdysvalloissa järjestetyssä MTV Video Music Awards -tapahtumassa parhaan naistähden musiikkivideon kategoriassa palkittu Taylor Swift joutui Kanye Westin törkeän häiriköinnin kohteeksi kiitospuheensa aikana.

Nuori supertähti nousi eilen otsikoihin myös ilman Westiä, sillä hänen yllään nähtiin upea iltapuku, joka lienee seksikkäin Taylorin yllä koskaan julkisuudessa nähty asu. Beigen ja hopean väreissä sädehtinyt asu paljasti näyttävästi tähden selän ja osan etumuksesta. Katso kuvat tästä, tästä ja tästä.

Viime vuonna Yhdysvaltojen myydyimmäksi artistiksi noussut Taylor Swift kirjoittaa kappaleensa itse ja soittaa keikoillaan kitaraa ja pianoa. Hänen itse kuvaamansa videopäiväkirja MySpacessa on huippusuosittu. Suomessa neidin musiikkia on kuultu muiden muassa Greyn anatomia -sarjassa ja Taylor vieraili taannoin myös suositussa C.S.I. -sarjassa. Swiftin Fearless-albumi julkaistiin Suomessa 11. maaliskuuta.