BB-Dana ihastui BB-vieraaseen: ”Mä saan nyt viisumin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa on parin päivän ajan nähty raamikas vieras, kun amerikkalaisen jalkapallon ex-ammattilainen Iiro Luoto opetti slummilaisille lajinsa saloja. Naiset, erityisesti BB-Dana, olivat silminnähden ihastuneet komeaan urheilijaan.

– Oli kyl niin söpö. Mä ajattelin silleen koko ajan että oonkohan mä nyt hyvännäköinen. Sit mä yritin kattoo sitä silleen, Dana kertoi esittäen flirttailevaa.

– Danaaa… Tuliks mitään bäkkiin? BB-Ragnar kysyi.

– No ei. Ei se paljon katso silmiin, kun se kattoo vaan alas näin, ja välillä vilkaisee näin. Kerran se vilkaisi mua. Se on iiiihana! Ei sillä ollut ainakaan sormusta, mä katoin heti. Sehän vois tulla mua vastaan sit kun mä lähden talosta pois, and we’re gonna chiki chikiiii, zumba alkaa.

– Vähän outo olis kun me käveltäis tuolla kadulla kun mä oon lyhyt ja se on sellainen iso. Joku ajattelis et sen on mun bodyguard.

– He sit sä voisit lähtee sen kanssa jenkkeihin ja susta tulis näyttelijä, BB-Tuija ehdotti.

– Mä saan viisumin sillä! Jeee! Mä keksin sen! Kukaan muu ei sit yritä sitä paitsi minä, Dana innostui välittömästi.

Ottelun jälkeen Dana kysyi vielä raamikkaalta pelaajalta hänen sukunimeään ja kertoi muille asukkaille aikovansa löytää ihastuksensa Facebookista.