BB-yllätys: Viisi asukasta muuttaa sunnuntaina

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähdään tämän viikon sunnuntaina tavallista suurempi muutos, kun asukkaita tulee ja menee. Muuttoa tekee vielä vahvistamattomien tietojen mukaan ainakin viisi asukasta.

Sunnuntaina päättyvän tämän viikon häätöäänestyksen perusteella talosta häädetään kaksi asukasta. Äänestyksessä olevat asukkaat selviävät ilmeisesti huomenna annettavien nimeämispisteiden perusteella. BB-talon asukasmäärä ei tule kuitenkaan välttämättä laskemaan kahden asukkaan häädöstä huolimatta.

Staran saamien epävirallisten tietojen mukaan taloon olisi nimittäin tulossa ”yli kaksi asukasta”, eli käytännössä kolme tai enemmän, ja mukana tulee olemaan edustajia molemmista sukupuolista. Uusien asukkaiden lukumäärä ja henkilöllisyys selviävät varmuudella vasta sunnuntai-illan suorassa lähetyksessä.