Kanye Westin sikailulle nauretaan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman kuumin puheenaihe on viimeiset pari päivää ollut sunnuntain MTV Video Music Awards -tapahtuma ja siellä tapahtunut Kanye Westin sikailu. Hän riisti mikrofonin teinitähti Taylor Swiftiltä kesken kiitospuheen.

Tämän jälkeen Kanye kertoi tyrmistynelle yleisölle, että hänen mielestään Beyoncen olisi tullut voittaa, koska hänen videonsa oli yksi maailmanhistorian parhaista. Tapaus tyrmistytti niin läsnäolijat kuin televisiokatsojatkin, ja Kanye West heitettiin lopulta ulos koko palkintogaalasta.

Eilen jopa Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama haukkui haastattelussaan hiphop-artistin. Nyt tapauksesta on tehty verkkoon myös lukuisia videoita ja pilakuvia, joissa Kanye West keskeyttää milloin minkäkin historiallisen tapauksen kertoakseen, että joku on tehnyt saman paremmin. Katso kuvia alta.

Kanye West moka

Kanye West moka

Kanye West moka