BB-häätöäänestys haiskahtaa jälleen – fanit tyrmistyivät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ilmoitettiin tänään kuluvan viikon häätöäänestyksessä olevien nimet. Häädettävänä ovat BB-Nino, BB-Tuija, BB-Lotta ja toistamiseen myös BB-Kätlin. Viimeksi mainitun nimeäminen ihmetyttää kovasti, sillä hän oli tasapisteissä kahden muun asukkaan kanssa.

Subin julkistamien nimeämisvideoiden perusteella neljä nimeämispistettä saivat Kätlin sekä myös BB-Aso ja BB-Esa A. Tasapisteistä huolimatta neljä ääntä saaneesta kolmikosta ainoastaan Kätlin on lopulta häätöuhan alla. Tilanne on aiheuttanut runsaasti keskustelua ja ärtymystä verkkosivustoilla.

– Tämä on jo niiiiiin pöyristyttävää touhua, että vetää sanattomaksi. Tuotanto päättää mielivaltaisesti nimetyt. Ei ole oikein ei. Mensa ja Aso äänestykseen myös tai Kätlin sieltä pois välittömästi. Ei ole muuta vaihtoehtoa, ninimerkki Spencer kirjoitti BBPlazan keskustelussa.

– Tässä alkaa vaan menemään usko tähän koko touhuun, kun aletaan mielivaltaisesti päättämään tuotannon toimesta, Sjoku ihmetteli.

– On kyllä taas niin paskaa. Jotenkin noi tekijät on onnistuneet luomaan itelleen sellasen suojatyöpaikan, ettei niistä kenestäkään pääse eroon, ja vuosi vuodelta suolletaan vaan uskomattomampaa paskaa, nimimerkki Big Mother jatkoi.

– Täydellistä katsojien halveksuntaa tuotannon puolelta, kun tekevät mitä haluavat mistään välittämättä. Voin kertoa, että tähän paskaan en tule enää ikinä kuluttamaan senttiäkään, nimimerkki Jenpfi totesi.

Asiaa on puitu myös ohjelman virallisen verkkosivuston tekstiviestikeskustelussa.

– Miksi Kätlin on äänestyksessä ja Aso ja Esa A eivät? Kaikki saivat neljä pistettä!?

– Nyt tuotannolta kunnon selitys miksi Aso ja Esa A eivät ole neljällä äänellä häädössä, mutta Kätlin on????!!???

– Esa A:lla ja Asolla saman verran ääniä kuin Kätlinillä. Mikseivät ole äänestyksessä?

– Miksi ei Aso ja Esa A ole äänestyksessä, vaikka saivat neljä ääntä niin kuin Kätlin???