Ilmiriita BB-talossa: ”V**un homo! V**tun idiootti apina!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelmat kiristyivät hetki sitten, kun slummin asukkaille määrättiin nukkumiskielto. Slummilaisten tulee nyt päättää ketkä kolme heistä joutuvat valvomaan siihen saakka kunnes Isoveli toisin ilmoittaa.

BB-Esa J ja BB-Nino ovat ottaneet viime päivien aikana useita kertoja yhteen sanallisesti, kun Nino on uhmannut tahallisesti talon sääntöjä ja siten itse myötävaikuttanut rangaistusten saamiseen. Esa J on ollut moneen kertaan lähellä menettää hermonsa Ninon pelleilyjen takia. Hetki sitten kuppi meni viimein nurin.

Nino oli talon varastohuoneessa, kun muut asukkaat huusivat hänelle, että ovea ei saa missään nimessä sulkea. Useista äänekkäistä huudoista huolimatta Nino kuitenkin sulki oven, joka avautuu seuraavan kerran ilmeisesti vasta huomenna. Tämänkertainen typerä moka oli Esalle liikaa.

– Älkää pistäkö kiinni, BB-Aso pyysi ensin.

– Älkää pistäkö ovea kiinni. Älä pistä kiinni!!!, Esa J kertasi varmuuden vuoksi, mutta turhaan, sillä Nino sulki tämän jälkeen oven.

– Miks me sanottiin sulle neljä kertaa, että älä pistä kiinni sitä ovea!? Esa J raivostui.

– Mä en kuullut. Älä huuda, Nino selitteli tuttuun tapaansa.

– V**TU! V**tu mikä homo, Esa J hermoili.

– Mä huusin, että nyt laitan varaston oven kiinni, eikä ketään sanonut mitään ja mä laitoin oven kiinni, Nino valehteli, sillä ainakaan 24/7 kameroista hänen väittämäänsä ”huutoa” ei kuulunut lainkaan.

– Jos te huudatte sieltä ja mä olen tuolla niin en mä kuule. Mä en kuullut niin mä en kuullut. Mä en kuullut, mä en kuullut. Ihan yksi lysti mulle, ei kiinnosta, hän jatkoi selittelyään.

Esa lähti pois tilanteesta, jotta hän saisi rauhoituttua. Pian BB-Minna seurasi häntä ja tiedusteli tilannetta.

– On meinannut palaa käpy jo useammankin kerran, v**tu. Ei toi ollut vielä mitään. Sit kun huudetaan niin huudetaan kunnolla. V**tu v**uttaa vaan, kun mies ei pysty olemaan mitään muuta kuin tuollainen idiootti apina. Mitä v**tua onko se kymmenenvuotias vai mikä sitä vaivaa? Jos sillä on ADHD niin ottais lääkettä siihen. Mulla on alkanut mennä viime aikona hermo siihen, Esa J totesi.