BB-Nino ei suostu muuttamaan slummiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummin puolella asunut, mutta Ason ja Danan sääntörikkomuksen ansiosta paratiisin puolelle yllättäen päässyt BB-Nino kertoi eilen, ettei hän aio enäää muuttaa takaisin slummiin.

– Mä oon sitten niin luuseri, mutta mä en henkisesti kestä tota puolta, Nino kertoi Lotalle ja Sampolle.

Aiemmin Nino alkoi osoittaa murtumisen merkkejä jo muutaman päivän slummiasumisen jälkeen, sillä asia otti hänen mukaansa voimille niin fyysisesti kuin henkisestikin.

– Tänäänkin mä itkin ja huusin tuolla. Päiväkirjahuoneessa. Mähän tulin sieltä pois silmät ihan zfuum. En ollut itkenyt kahteen vuoteen. Mä en saa mitään positiivista esiin tästä jutusta. Oonks mä todella tullut tänne olemaan nälissään ja vi**uuntunut ja… En mä tämmöistä halua. Mä en ole hakenut mihinkään Selviytyjiin, että on joku slummipuoli ja… Voi vi**u sentään, Nino vuodatti tuolloin tuntojaan.