Uutisankkurin raju moka: ”Jatka kanan panemista!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka kolmevuotiaasta philadelphialaisesta pikkutytöstä tuli hetkessä julkkis hänen heitettyään isänsä koppina kiinni saaman pelipallon takaisin pelikentälle. Nyt Yhdysvaltojen televisiomaailmassa on tapahtunut myös jotain hieman nolompaa.

New Yorkin Fox 5 -televisiokanavan uutisankkuri Ernie Anastos letkautti keskiviikkona paikallisten Kymmenen uutisten suorassa lähetyksessä sanonnan, joka hänen olisi tullut pitää sisällään. Yleisesti kepeänä kettuiluna pidettävä ”Jatka kanan panemista!” lipsahti uutisankkurilta hänen iskiessään tarinaa säämies-kollegansa kanssa. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Alatyylinen letkautus on varsin yleinen esimerkiksi toimistomaailmassa ja ystävien kesken, mutta suorassa televisiolähetyksessä siitä on nyt tullut runsaasti sanomista ja negatiivista mediahuomiota. Ainakaan vielä Anastos ei ole kuitenkaan menettänyt työpaikkaansa lipsahduksensa takia.