Kolmevuotias pikkutyttö hurmasi amerikkalaiset – katso hellyttävä video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen tuorein ”yhdessä yössä julkkikseksi” -tapaus löytyy nyt Philadelphiasta, jossa perheensä kanssa asuva kolmevuotias nuori neitokainen Emily Manfroto on saanut valtavasti mediahuomiota.

Emily oli isänsä kanssa katsomassa Philadelphia Philliesin baseball-ottelua, kun harhapallo lensi katsomoon. Tytön isä Steve sai otettua pallon kiinni lennosta, ja tämän jälkeen hän antoi sen tyttärelleen säilytettäväksi. Nuori neitokainen heitti kuitenkin pallon isän kauhuksi saman tien takaisin pelikentälle.

Kauhistunut isä ei kuitenkaan suuttunut tyttärelleen, vaan otti hänet rakastavaan syleilyyn. Pian tämän jälkeen tytön ja isän henkilöllisyys selvitettiin ja perheen talon edustalle suuntasi useita kuvausryhmiä. Yksi uutisryhmistä oli NBC Philadelphia -kanavalta. Videossa toimittaja tiedustelee yksinään tapausta kertaavalle kolmevuotiaalta tunnelmia pelistä ja paikalla olevista kuvausryhmistä. Tomera neitokainen kertoo myös kuinka hän selitti tapauksen esikoulussaan.

Nyt kuvat ja videot tytöstä ja hänen heitostaan ovat rapakon takana lähes jokaisen lehden sivuilla ja isä on ollut lukuisten televisio-ohjelmien haastattelussa. Emily sai kotijoukkueeltaan myöhemmin uuden pallon heittämänsä tilalle. Video pelistä on nähtävissä esimerkiksi tästä ja televisioraportti YouTubesta tästä.