”Aso ja Tuija ne yhteen soppii”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on viime päivinä ollut syntymässä uusi lemmenpari, kun BB-Aso ja BB-Tuija ovat viihtyneet hyvin yhdessä. Aso ja häntä aviomiehekseen kutsuva Tuija saivat tänään kuulla jo muiden naljailua aiheesta.

BB-Sami kertoi samalla, että hän nimittää itsensä pariskunnan ensimmäisen ”karvaisen lapsen” kummiksi. Hän kehitti pariskunnasta jo oman kappaleensakin.

– Aso ja Tuija ne yhteen soppii, huomenna pannaan ne pussauskoppiin, ja siellä ja kohta syntyy karvainen laps, Jonka kummisetä olen sitten minä, Sami lauleskeli.

Eilisen uusjaonkin jälkeen slummiin jäänyt Aso ei tuntunut olevan kovin mielissään nimityksistään. Pari päivää sitten Tuija kertoi muille asukkaille toivovansa BB-talon sviittiin pääsyä yhdessä Ason kanssa.