Tunnustiko BB-Aso rattijuopumuksen?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummissa vietetään parhaillaan tylsää iltapäivää asukkaiden tarinoiden merkeissä. Hetki sitten kuultiin kuitenkin varsin mielenkiintoinen avautuminen, kun BB-Aso kertoi taannoisesta Lahden reissustaan.

– Ystävänpäivänä mä olin Lahdessa. Tää oli ihan vahinko. Mä halusin vaan pois Turusta. Mä menin Lahteen. Siellä me mentiin baariin, niin tottakai mä join join join, ja sit ystävät häipys jonnekin. Ei ollut enää ketään ja mä olin niin kännis, Aso kertoi vauhdikkaasti tarinaa.

– Mulla ei ollut enää mitään muuta kuin auto ja auton avaimet. Ei mitään kun mä menin autoon istumaan ja käynnistin, niin…

BB-Sami keskeytti kuitenkin Ason tarinan alkaen kertomaan nopeusrajoitusten muutoksista. Ason avautuminen jäi siis pahasti kesken, eikä hän ehtinyt kertoa mitä tapahtui auton käynnistämisen jälkeen. Aso yritti hetken kuluttua jatkaa kertomustaan, mutta jälleen Sami katkaisi puheen nopeasti.