BB-Nino: ”Toi kuolee v**tu!”

Big Brother · Stara.fi

Paratiisin asukkaat olivat eilen kokoontuneet viettämään lauantai-iltaa keittiön pöydän ympärille. Iltapalan syönnin lomassa BB-Nino kertoili asuintovereilleen työstään lähihoitajana. Nino paljasti muille opiskelleensa lähihoitajaksi oppisopimuksella, sillä keskittymishäiriöistä kärsivä mies ei pystynyt normaaliin opiskeluun.

– Mä kävin lääkelaskuissa kymmenen kertaa, mä en päässy läpi niistä. Sit mä luovutin et paska mä en tee enää mitään. Sit mun esimies pakotti. Sit mä loppujen lopuks menin vanhusten palvelutaloon ja jaoin perjantaista sunnuntaihin lääkkeitä, näytin et mä osaan. Mut mä en osannu pistää paperille, ku mulla on ADHD ja kaikkee, Nino kertoi muille talon asukkaille tiestään lähihoitajaksi.

Nino kertoi koulutuksen läpi päästyään joutuneensa kuitenkin työssään tukaliin tilanteisiin.

– Kerran mulle kävi niin, et mulla oli yks vanhus ja tuli ilta, ja mä olin tällee et jumalauta, mitä mun taskussa on. Siellä oli kato jonkun potilaan lääkkeet. Mä katoin nimen, et aamulääke ja oli jo ilta. Sit mä menin äkkii kattoo niitä lääkkeitä, et mikä v****n lääke, kelaa tää on joku sydänlääke, toi kuolee, v***u, Nino kertasi vakavaa tilannetta.

– Sit mä vein ne lääkkeet sille vanhukselle. Nyt vettä siitä niin. Tosta noin, anna mennä vaan, v***u ettei kukaan nää, Nino paljasti talon muille asukkaille, jotka kuuntelivat miehen kertomusta hämmentynein ilmein.

– Tiedäksä et siitä voi saada, jos siis käykin vahinko ja unohtaa antaa lääkkeet ja toinen kuolee, niin sit se tulee sun niskoille, kuolemantuottamus, Kätlin kommentoi asuintoverinsa tarinaa.