BB-talossa tänään merkittäviä muutoksia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tapahtuu tänään suuria muutoksia, kun talosta häädetään kaksi asukasta ja taloon astelee samalla uusia asukkaita. Häätöäänestyksessä ovat BB-Kätlin, BB-Lotta, BB-Nino ja BB-Tuija.

Neljästä häätöäänestyksessä olevasta asukkaaasta puolet poistuu siis talosta tämän illan suorassa lähetyksessä. Tuotantotiimin kuluneella viikolla antamien vihjeiden mukaan talon asukasmäärä olisi mahdollisesti kuitenkin jopa kasvussa, sillä taloon olisi tänään tulossa vähintään kaksi uutta asukasta.

Aiemmin tällä viikolla nimeämisistä nousi kohu, kun alkuperäisten nimeämistulosten perusteella Kätlin sai neljä nimeämispistettä, kuten myös BB-Aso ja BB-Esa A. Heistä kuitenkin ainoastaan Kätlin joutui lopulta häätöuhan alle. Vasta asiasta syntyneen kohun jälkeen tuotantotiimi ilmoitti, että kyse olikin ”sekaannuksesta” ja että Danan nimeämisistä oli vahingossa julkaistu väärä video. Uusien tulosten mukaan Kätlin saikin kuusi nimeämispistettä.