Jay-Z: ”Kanye ei tappanut ketään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Kanye West on ollut kuluneella viikolla otsikoissa mokattuaan viime sunnuntaina MTV Music Video Awards -tapahtumassa. Hän riisti teinitähti Taylor Swiftiltä mikrofonin kesken kiitospuheen.

Kanye West sai harvinaisen kovaa kritiikkiä kautta linjan. Toimittajien ja muiden supertähtien lisäksi tapausta kommentoi myöhemmin jopa Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama. Nyt Westin ystävä, hiphop-tähti ja musiikkimoguli Jay-Z, on puolustanut kollegaansa julkisesti.

Mogulin mukaan tapaus oli töykeä ja asiaton, mutta hänen mukaansa lehdistö on tehnyt asiassa ylilyönnin, joka ei ole oikeutettu.

– Totta kai se oli töykeää, koska se oli Swiftin hetki, mutta Kanye kertoi vain miltä hänestä tuntui. Minusta se oli rumaa, mutta se tapa, jolla häntä kohdeltiin… Hän on kaikkien lehtien kansissa. Hän ei tappanut ketään. Kukaan ei loukkaantunut. Hän on vain superintohimoinen ihminen, Jay-Z kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Kuuluisassa mokassaan Kanye hehkutti yleisölle, että Beyoncella on yksi maailmanhistorian parhaista musiikkivideoista. Beyonce on Jay-Z:n vaimo. Kanye West on sittemmin pahoitellut tapausta moneen otteeseen niin verkossa kuin televisio-ohjelmissakin. Tapausta on viime aikoina epäilty myös järjestetyksi mediatempaukseksi, koska Westillä ja Swiftillä on sama manageri.