Tunkeilija sabotoi BB-tehtävää

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä viikon ensimmäinen nimeämistehtävä. Siinä slummin asukkaiden tulee ansaita nimeämisoikeutensa täyttämällä vuotavaa vesisäiliötä.

Talon pihamaalle on siirretty tuhannen litran vesisäiliö, jossa on useita reikiä. Asukkaiden tulee pitää vedenpinta vuodoista huolimatta tarpeeksi pitkään yli määrätyn rajapinnan. Tehtävä vaikeutui matkan varrella, kun pihamaalle ilmestyi mystinen huppumies.

Pihalle hyökännyt mies sabotoi tehtävää poraamalla vesisäiliöön lisää reikiä. Ensimmäisen vierailunsa jälkeen mies saapui tehtäväalueelle vielä toistamiseen poraamaan vieläkin lisää reikiä. Tällä hetkellä slummilaiset joutuvat rehkimään toden teolla, sillä sabotoinnin takia vesi valuu selvästi aikaisempaa nopeammin.