Paratiisilaiset puettiin ”törkeisiin” vaatteisiin limudiscossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat komennettiin hetki sitten istumaan paikoilleen ja paratiisin asukkaille oli tämän jälkeen postia. BB-Sami veikkasi heti, että tulossa olisi rangaistus asukkaiden sääntörikkomuksista.

Sami oli kuitenkin väärässä, sillä paratiisin asukkaille järjestetään nimittäin tänään limudisco 80-luvun hengessä. Heille on varattuna kasarihittejä, itse tehtävää limonadia ja lisäksi myös 80-luvun vaatetusta. Heti ohjeiden lukemisen jälkeen talon äänentoistosta lähti soimaan What A Feeling -klassikkohitti.

Vaatevaraston avauduttua paratiisin täytti nauru ja iloinen puheensorina, kun asukkaat tutustuivat uuteen ”törkeään” vaatetukseensa. BB-Dana päätti esitellä heti alkuun MC Hammer -tanssiaan. Slummin asukkaat katselivat nyrpeinä, kun paratiisilaiset pukeutuivat värikkäisiin asuihin ja neonvärien loisteeseen.