Näin naurettavilta BB-asukkaat näyttivät kasariasuissa – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin eilen paratiisin asukkaille kasarihenkiset limudiscobileet, joissa soitettiin 80-luvun musiikkia ja nautittiin itse tehtyjä virvoitusjuomia. Lisäksi asukkaat puettiin kyseisen vuosikymmenen vaatteisiin.

Asukkaat olivat nopeasti vaihtaneet vaatteensa värikkäisiin ja ja neonvärisiin asuihin sekä muiden muassa farkkuliiveihin. Limsanhuuruisissa, mutta lopulta yllättävän laimeissa bileissä asukkaat pääsivät kokeilemaan myös tanssimista kasarityyliin. Katso kuvat tästä, tästä ja tästä.

Bileiden loputtua asukkaat suuntasivat makuuhuoneeseen puolen yön jälkeen. BB-Ragnar oli kuitenkin vauhdissa ja kertoi jälleen lennokkaita tarinoitaan. Muut eivät kuitenkaan jaksaneet kuunnella tarinaa, jossa ei tuntunut olevan päätä eikä häntää. Lopulta Isoveli otti tilanteen haltuunsa.

– Tämä on Big Brother. Ragnar, mene nukkumaan, Isoveli käski puoli yhden maissa ja muut asukkaat räjähtivät äänekkääseen nauruun Raksun mököttäessä kohtelustaan.

– Tuo oli ihan paras. Enää ei kyllä kuunnella sitä. En olis enää vaan jaksanut kuunnella sitä, BB-Nino nauroi.