Aseistettu ja seksikäs Eliza Dushku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa televisiosarjoissa ja elokuvissa näytellyt Eliza Dushku nähtiin äskettäin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Viime aikoina bikineissä ja nakuna poseerannut kaunotar nähdään nyt televisiosarjansa mainoksissa.

Uuden tuotantokauden mainoskuvissa näyttelijä-malli Eliza Dushku poseeraa tuttuun tapaansa seksikkäänä, vaikka tällä kertaa hänen yllään nähdään totuttua enemmän vaatteita. Yleisvaikutelmaa parantaa kuitenkin hänen heiluttelemansa käsiase. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana.