Tunkeilijoita BB-talolla? Asukkaat heti sisälle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon ulkopuolella on parhaillaan meneillään jonkinlainen välikohtaus, jossa talon läheisyyteen on mahdollisesti tullut luvattomia tunkeilijoita. Jonkinlainen tilanne talolla on joka tapauksessa päällä.

BB-Marko ja BB-Nino olivat hetki sitten kaikessa rauhassa rentoutumassa BB-talon terassilla ja miehet keskustelivat talossa koetuista yllättävistä tilanteista.

– Tää on kyllä niin ihmeellinen talo, että täällä voi kyllä tapahtua ihan mitä vaan. Ajattele sitäkin, kun joudutaan pakkaamaan sunnuntaisiin tavarat puolessa tunnissa. Ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu, Nino ihmetteli.

Vain muutama sekunti tämän jälkeen talon ulkopuolelta alkoi yllättäen kuulua kovaäänistä meteliä ja jonkinlainen kuulutus.

– Täällä Isoveli. Heti pois sieltä! Pois! Heti pois! Talon ulkopuolelta kuului kovaäänisistä.

– Mitä toi oli, v**tu meidän tätyyy mennä heti sisälle, Marko ja Nino totesivat yhteen ääneen ja ryntäsivät taloon.

Muut asukkaat eivät ensin uskoneet miesten kertomusta, mutta asian selvittyä he totesivat ettei näistä asioista saa puhua, sillä ne ovat tuotannon asioita. Nino meni kuitenkin päiväkirjahuoneeseen keskustelemaan asiasta.