U2 konsertoi elokuussa Olympiastadionilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisfanien kahdentoista vuoden odotus on vihdoin ohi, kun U2-yhtye saapuu esiintymään Helsingin Olympiastadionille perjantaina 20. elokuuta 2010 osana myyntiennätyksiä rikkonutta 360 Tour -kiertuettaan.

U2:n Helsingin konsertti on osa tänä vuonna maailman suurkaupungit kiertänyttä menestyksekästä 360-kiertuetta, joka oli yhtyeen ensimmäinen stadionkiertue sitten Vertigo Tourin. Kiertue esittelee stadionin kentälle sijoitetun jättimäisen pyöreän lavan, jonka ympärille yleisö pääsee rajatulle Red Zone -alueelle.

Futuristisen lavan ovat suunnitelleet U2:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Willie Williams ja arkkitehti Mark Fisher, joka ovat työskennelleet yhtyeen kanssa ZooTv:n ajoilta asti. Huimista live-spektaakkeleistaan ja kiertueistaan tunnettu U2 on esiintynyt Suomessa viimeksi vuonna 1997.