Tanssii tähtien kanssa -kaunotar alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin eläinsuojelujärjestöihin lukeutuva PETA on jo pitkään kampanjoinut turkiksia vastaan alastomien julkkiskaunottarien avulla. Nyt vuorossa on Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu kaunotar.

Lukuisat tunnetut ja usein myös ajankohtaiset tähdet ovat riisuutuneet alastomaksi mainosjulisteisiin. Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -huuma on juuri alkanut, joten varsin ajankohtaisessa mainoksessa tanssija Karina Smirnoff tanssii mainoksessa alastomana, pelkät korkokengät ja kaulakoru yllään.

Kuvatekstissä todetaan tuttuun tapaan ”Olen mieluummin alasti kuin käytän turkkia”. Mainoksen voi nähdä esimerkiksi tästä linkistä. PETA-järjestön kampanjoissa ovat ennen häntä riisuneet muiden muassa Eva Mendes, Nia Long, Rosalyn Sanchez ja Khloe Kardashian.